NetSpeedMonitor

A NetSpeedMonitor egy hálózat sebesség ellenőrző eszköz.

biztonságos LETÖLTÉS 2.2 MB Ingyenes

A NetSpeedMonitor egy könnyű hálózat figyelő eszköz a Windows tálcájára, melyet úgy terveztek, hogy használható legyen minden számítógépen, amelyen Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista vagy Windows 7 operációs rendszer fut.

A NetSpeedMonitor használatával követheti a hálózati felületek aktuális sebességét (a fel- és letöltési sebességet), valamint a továbbított adatok mennyiségét. Az összes TCP/UDP végpontot tartalmazó kapcsolattáblázat és a gyors és rövid forgalom áttekintést biztosító buboréksúgó mellett, megtekintheti a részletes napi és havi forgalom statisztikáit is. A NetSpeedMonitor, ellentétben a többi hálózat-figyelő szoftverrel, nem igényli a további illesztőprogramok telepítését!

Előnyök

  • Nem tolakodó
  • Jó statisztika megőrző

Hátrányok

  • Nincs
A program 6 díjat kapott
Ellenőrzött forrásból származó szoftver. Kattintson ide a biztonsági jelentésért.
biztonságos LETÖLTÉS 2.2 MB Ingyenes
Specifikációk
Fejlesztő:
Florian Gilles
Licenc típus:
Ingyenes
Hozzászólások
Jorge Azenha 7 évvel ezelőtt

I use NetSpeedMonitor for several years and OSs. It even worked on Windows 8 in compatibility mode with no stress, got love it. Thanks Florian :D

joemel 7 évvel ezelőtt

Not working on Windows 10 64-bit.

Maneesh 7 évvel ezelőtt

After installation, the program does not start. The 'nsmc.exe' file gives an 'Invalid Command line argument' error. Some issue with the installation package!!! :cry:

Ajánlott kapcsolódó tartalom